Blijft moeilijk, een kado….

Moeilijk toch altijd… een kadootje voor een ander kopen. Een luchtje of een tas is heel persoonlijk, maar wordt wel vaak gegeven. Hoe vaak ik zelf niet heb gedacht; als ik dit opspuit ruik ik naar een vrouw van lichte zeden of met die tas wil ik nog niet dood gevonden worden! Daarnaast is de gever er ook nog een hoop geld aan kwijt. Soms zelfs zoveel dat het niet verantwoord was om het kado aan te schaffen.

 

Ik weet dat een hoop mensen hier tegenaan lopen. Hoewel je van tevoren heus wel even kan peilen bij diegene of bij zijn of haar omgeving blijkt vaak dat daar niet echt iets concreets uitkomt. Je kan niks met een nieuwe fiets of een Ipad. Zeker voor mannen is het heel erg lastig. Het is zo lullig om ieder jaar met nieuwe sokken aan te komen.

 

Tegenwoordig zien we dat veel webshops hierop inspringen en dit gat in de markt met liefde opvullen. Alleen zijn het vaak van die wegwerpartikelen waarbij je je moet afvragen of dat nu de oplossing is. De enige die het op zich best goed doet is de Hema. Zij hebben een aparte schap waar je kan kiezen uit verschillende handige en grappige items. Nu is niet alles even praktisch, maar er is in ieder geval keus. Ook de prijs is hier zacht, waardoor je best met iets leuks kan aankomen zonder dat er een gat in je portemonnee is geslagen.
Voor vrouwen zijn er natuurlijk legio mogelijkheden, maar hier is het zaak om echt te letten op met wat voor soort vrouw je te maken hebt. Is het echt een meisjes vrouw dan kun je je al gauw afgaan op make-up of sieraden. Maar zelfs dit is tricky! Deze kado’s zijn natuurlijk ook smaak en voorkeur gebonden. Een cremetje dan? hoor ik je denken? Nee ook niet! Tenzij je weet wat ze gebruikt, qua merk. Als je een anti-rimpelcrème aanschaft voor welke vrouw dan ook, dan kan je rekenen op scheve gezichten.